Cala Accounting & Consulting 

En personlig och Auktoriserad byrå som finns där du är.

  • Varför Cala?

    Vi har kunden i fokus och erbjuder lösningar inom redovisning och rådgivning  efter behov.  Vi kvalitetssäkrar arbetet och utbildar oss ständigt för att vara pålästa om nya lagar och regler.  Vi har ett modernt och digitaliserat arbetssätt och kan därför hjälpa dig oavsett vart du befinner dig. 
  • Våra kunder?

    Vi vänder oss till små - och medelstora aktiebolag i olika  branscher, mindre koncerner, enskilda näringsidkare, privatpersoner, ekonomiska föreningar och bostadsrättsföreningar i hela Sverige. 

Camilla Larsson

Ägare & VD, Cala Accounting & Consulting AB

Camilla är utbildad Civilekonom och Auktoriserad Redovisningskonsult via Srf- Sveriges redovisningskonsulters förbund. Har arbetat med redovisning och rådgivning i 10 år, framför allt med små- till medelstora bolag och dess ägare. 

Som konsult är Camilla positiv, strukturerad och lyhörd. Hon drivs av att hjälpa företag och företagare att utvecklas och växa och brinner lite extra för strategisk skatterådgivning till fåmansbolag, 3:12 regler mm. 

Camilla ser till varje kunds behov och tycker det är viktigt att kunden ska känna sig trygg med valet av byrå. 

Med Cala får du en byrå som alltid sätter ditt företags behov främst och som alltid finns tillgänglig för dig.

Cala Accounting 
& Consulting
En auktoriserad byrå som arbetar enligt Rex- Svensk standard för redovisningsuppdrag och är medlemmar i Srf- Sveriges redovisningskonsulters förbund.

  Kontakta oss

 📞 +46705428483                     📧 info@calaaccounting.se
 📊  Org.nr:  559404-5725